Untitled Document
© 2013
Тонери
Полнење Тонери
за ласерски принтери
HP,Canon,Самсунг, Епсон...


Malwarebytes Antispyware
malwarebyte

GEMAFON WEB SUPPORT

Превземете го Овој програм, и инсталирајте го на начинот прикажан во следните 7 чекори.

  Подесување за WEB Support-GEMAFON Macedonia. ... ....

  1. Стартуваје го симнатиот Програм LogMeIn.msi. Потоа следуваат последователно.
  Next;
  I Agree;
  Typical (Recomendet).

  2. Description - Внесете го Името на Вашата Продавница,
  име со кое НИЕ ќе ве препознаеме (Пример: Rigoleto-TC.Mavrovka-Скопје)...

  3.Computer Acces Code = makedonija
  Verify Computer Acces Code = makedonija

  4.1. Email Addres = gemafon2009@yahoo.com

  4.2. Password = 075-076

  4.3. Штиклирајте LogMeIn Free

  4.4. Next

  Потоа следува рутинско завршување на инсталацијата. (web страните за пристап се: VPNC: https://cc.cosmofon и subsidy: https://sam.cosmofon.com.mk/subsidy).

  Со оваа постапка Нашите оператори по потреба ќе можат да пристапат до Вашиот комјутер. Пристапот е одобрен САМО кога е активна иконата во долниот десен агол на вашиот компјутер.

  При евентуални проблеми со инсталацијата на овој програм обратете се на телефон 075/600-106 (Сашко Мицев) или за Вас добро познатите Панче или Дурак.

  За успешно извршено поврзување ќе добиете потврда преку @-mail од адреса gemafon2009@yahoo.com.

   

GEMAFON EXCEL 2007 SUPPORT

Превземете го Програм-1, и Надградба за Програм-1 и инсталирајте ги последователно (програмот потоа надградбата).

При инсталацијата Excel и Word НЕ СМЕАТ да бидат отворени.