Untitled Document
© 2013
Тонери
Полнење Тонери
за ласерски принтери
HP,Canon,Самсунг, Епсон...


Malwarebytes Antispyware
malwarebyte

Sasko First

  MyMouth 10.30 FULL од 28.05.2013г . Задолжителна верзија ВЕРЗИЈА.RAR

  Подршка за My Mouth алтернативен линк 2 (линк2-Мануел).

  BarCode Фонтови за Рецепти.

  MyMouth 5.41 Rar. Комплетна Верзија.

  Бесплатен PDF Дестилер Bulzip.PDF. т.е. Можност за Печатење на еден универзален PDF конвертор.

  REMOTE

  WEB Support

  Потребно е да се симне програмот за комуникација, WEB Support од интернет, и да се инсталира на начинот прикажан во следните 8 точки.

   Подесување за WEB Support

   1. Се стартува симнатиот Програм (LogMeIn.msi) и:
   I Agree; Next.Tipical.Next. до крај.

   2.1. LogMeIn ID (Email Addres) = saskomicev@hotmail.com
   2.2. Lozinka (Password) = plssasko

   3. Компјутер Description (на десниот дел) - Внесете го Името на Вашиот Компјутер
   име со кое НИЕ ќе го препознаеме (Пример: DrGoran-Prilep)

   4.Computer Acces Code = saskomicev
   4.1 Confirm Acces Code = saskomicev


   5.1. Continue ... Finish. до крај

   Значи ја менувате само опцијата 3-Description, другите лозинки и кодиви (saskomicev и др....) остануваат како што се напишани !!!!

   Потоа следува рутинско завршување на инсталацијата.

   Со оваа постапка Нашите оператори ќе можат да пристапат до Вашиот комјутер кога Вие тоа ќе го побарате т.е. (кога е активна иконата во долниот десен агол на вашиот Desktop).

   

  Барање

  Барање за инсталација на програмот My Mouth

  Инсталирањето на Податоците и подесување на параметрите за работа на програмот според договорот со Стоматолошката комора на Р.Македонија МОРА да се изврши на лице место од страна на наши стручни лица. Во меѓувреме работата на оваа верзија е 100 % исправна, ограничувањето е само во дозволениот бројот на заведени пациенти.

  За повеќе информации за начинот на инсталирање на програмот посетете го менито - Инсталација.