Untitled Document
© 2013
Тонери
Полнење Тонери
за ласерски принтери
HP,Canon,Самсунг, Епсон...


Malwarebytes Antispyware
malwarebyte

Sasko First

Доктор X е програм кој работи под Windows (Xp,Vista,7,8), и целосно ги задоволува потребите на една Општомедицинска ординација со склучен договор со ФЗО на РМ.

Програмот РАБОТИ БЕСПРЕКОРНО и за него можеме накратко да го кажеме следното:
НА СЕТО ОНА што може да го прави Вашата постоечка програма додајте го и ова:
1. Директно читање на чип картичката во програмот -ја ставате во читачот и за 2 сек. на екранот Ви се појавува кој е пациентот (YouTube).
2. Диретен пристап до Клиентскиот софтвер, МојТермин, Порталот на ФЗО (YouTube??).
3. Опремена е со околу 40 Видео YouTube презентации за начин на работа кои можете да ги повикате во било кој момент од било кое место.
4. Програмот се надградува Автоматски. Со секоја Нова надоградба сите новитети ги опишуваме со YouTube Видео презентации.
5. Вграден ИНФО КАНАЛ -соопштенија директно во Програмот, со што добивате информации за се што се случува во ФЗО,Мин.Здр.Зплрм, Новитети/Законски регулативи.
6. Специјален начин на БРЗО ПРОНАОЃАЊЕ на установа за УПАТУВАЊЕ (YouTube).
7. Директна проверка на Важноста на осигурувањето на пациентот во Вашата програма.
8. Комуникација преку СПЕЦИЈАЛЕН ВГРАДЕН ДЕЛ ВО ПРОГРАМОТ НАРЕЧЕН ФАКСИМИЛЕ БООК, кој Ви го обезбедува следното:

-отворен канал за разговор до сите лекари што ја има Нашата програма
-отворен канал за разговор до конкретен лекар
-пријава на проблем директно во ФЗО, или Мин.Здравство, или до Нас
-испраќање на бесплатна СМС порака до било кој мобилен телефон во Р.М. БЕСПЛАТНО.
9. Проверка за исправноста на системот за упат/рецепт ВО МОМЕНТОТ (дали и други ординации имаат проблем со ситемот на Мин.Здрав.).
8. При Издавање на упат, на некој пациентот, на денот на кој е закажан упатот ќе добие СМС порака на мобилниот телефон за Времето и местото каде има закажано.
9. Синхронизација на активни Генерики во секој момент директно во програмот.
10. Дефинирање на принтер за рецепти со што автоматски САМО на него ќе се печатат рецептите.
11. Заштита на податоци. Подесување за заштита на секои, пример:20 прегледи.
12. Систем помогни се на себе и на другите (секој ново пријавен пацинет кај Вас го обавестува претходниот негов матичен лекар да го одјави) директно во програмот.
13. На еден компјутер може да работат БЕСКОНЕЧЕН Број на независни копии на  програмот.
14. Програмот НЕ ЈА ПОПРЕЧУВА РАБОТАТА НА НИТУ ЕДЕН ДРУГ ПРОГРАМ (доколку пронајдете програм кој не работи поради Нашата програма- Вие програмот ќе го добиете бесплатно во наредните 20 години).