Untitled Document
© 2013
Тонери
Полнење Тонери
за ласерски принтери
HP,Canon,Самсунг, Епсон...


Malwarebytes Antispyware
malwarebyte

  Изработката на Web-сајт-ови за вашето претпријатие.

  Изработуваме секаков вид на сајтови. Нивните карактеристики се:

  1. Солиден квалитет.
  2. Прилагодливи за перформанси (брзо отворање).
  3. Поставени на сервери со Хостинг со Солидна брзина.
  4. Изработени во Девелопер технологија (не е "нацртан"-чисто HTML) наспроти се работи за ПРОГРАМИРАН Website, обично PHP-MySQL.
  5. Уникатни, без користење на готови Web скрипти, кои личат едни на други.
  6. И пред се Ефтини сајтови.

  Цената е доста пристапна, и се движи од 4000 денари, за едноставни па се до НАД 12000 илјади за солидни, повеќестрани сајтови. контакт.

  Во цената не е вклучен Хостинг и Регистрација на Домејн (+околу 2500 Денари).

  Во секој случај областа на изработка на Web-сајт-ови е доста широка, и комплексна, со што евентуалната изработка, според вашите потреби МОРА, повторувам, МОРА да биде договорена со лични разговори со преставници од Ваша страна. контакт.