Untitled Document
© 2013
Тонери
Полнење Тонери
за ласерски принтери
HP,Canon,Самсунг, Епсон...


Malwarebytes Antispyware
malwarebyte

    Изработката на софтвер за Македонскиот пазар е главна дејност на претпријатието.

    Изработуваме секаков вид на софтверски Desktop и Web апликации по нарачка, специјално изработени за вашите потреби, без некои модифицирани варијанти од некои други готови апликации.

    Сите Апликации работат под Windows, без некои посебни побарувања.